Information till värdar Absolute STAR –
Short Term Apartment Rental

Välkommen till Absolute STAR och vårt enkla automatiska bokningssystem!

Vi är väldigt glada att du har gett oss möjligheten att hyra ut din lägenhet, hus eller rum! Registreringen är HELT GRATIS. Om du har några frågor som inte besvaras här nedan så får du gärna skicka oss ett mail så hjälper vi dig. info@absoluteapartment.com

Vårt system

Vårt bokningssystem är enkelt och ger dig flera möjligheter att svara via email och din mobil.

 1. När gäster gör en bokning från vår hemsida skapas automatiskt ett mail och ett SMS som går till värden.
 2. Värden svarar via wap om värdens telefon stödjer wap, eller via en länk som följer med mailet.
 3. Gästen får i sin tur värdens svar via email och via SMS .
 4. När värden accepterar en bokning skickas ett bekräftelesemail (CONFIMRATION) ut till både värden och gästen där all viktig information finns med såsom ankomsttid, antal gäster, total summa, mailadresser och telefonnummer.

Våra skyldigheter

Vi satsar på att förse värdar och gäster med den bästa bokningsservicen tillgänglig på marknaden. Vi ser till att hemsidan, SMS/mailfunktionen och kortbetalningar går snabbt, smidigt och säkert. Vi kan också hjälpa dig med frågor som du kanske har ang prissättning för ditt objekt eller hur du skriver din annons. Vi ser också till att vår hemsida attraherar så många tänkbara kunder som möjligt till ditt objekt genom att ständigt arbeta med länkutbyte, annonser och sponsorlänkar.

Dina skyldigheter

För att ge den bästa tänkbara kundservicen till gäster som använder vår hemsida så ber vi dig vänligen att hålla dig till nedanstående regler:

 • Se till att ha de nödvändiga tillstånden som krävs för att hyra ut ditt objekt! I det flesta fall rör sig detta om hyresvärdens skriftliga tillstånd och det åligger värden att se till att detta införskaffats!
 • Se till att svara på bokningar snarast. Bokning som inte besvaras på 14h blir automatiskt avbokad.
 • Håll alltid ditt mobiltelefonnummer och din mailadress uppdaterade då detta är enda sättet för oss och gäster att kommunicera med dig.
 • Inkludera 20 % bokningsavgift i priset för ditt objekt. Priset som anges är per person och natt. Det här kommer debiteras gästens kreditkort vid bokning, resterande summa betalas kontant till dig vid ankomst.
 • Se till att ditt objekt beskrivs på ett korrekt sätt och att specificeringen på vad som ingår och inte är tydlig. Det här kommer säkerställa att gäster alltid vet vad de ska förvänta sig, det är större chans att de återvänder och de kommer troligen rekommendera ditt ställe till andra gäster.
 • Sängkläder och handdukar ska alltid vara inkluderat för gäster. Om de bor längre än 7 dagar ska en ny uppsättning sängkläder och handdukar ges.
 • Ju mer information du förser gästen med när du registrerar ditt objekt, ju fler gäster kommer känna till dina preferenser såsom barnrabatt, husdjur etc.
 • Vi råder värdar till att kontakta gäster så snart som möjligt för att ge dem vägbeskrivning till lägenheten, hur nyckeln ska lämnas över etc.

Värdar som inte följer ovanstående regler kommer stängas av från hemsidan

Avbokning

Värdar rekommenderas skriva in sina avbokningsregler i sin annons utifall att en gäst behöver avboka. Värdar kan aldrig avboka en accepterad bokning och genom att registrera ditt objekt hos oss accepterar du dessa regler. Bokningsavgiften är alltid förbrukad i sin helhet om gästen avbokar varför vi har valt att hålla den till 20 % då det gör att få avbokar. Om något extremt skulle inträffa såsom brand, vattenskada eller dylikt, som gör att du inte kan ta emot gästen, kontakta gästen och Absolute STAR omedelbar så försöker vi boka om gästen till annat boende.

Ansvarsbegränsning

Vänligen notera att Absolute STAR enbart agerar som mellanhand mellan gästen och värden. Det här betyder att värden har fullt ansvar för hela hyresprocessen och att hyresavtalet är mellan värden och gästen. Värden är alltid fullt ut ansvarig för att beskrivningen av objektet är korrekt. Värden har själv ansvar för att betala in adekvat skatt i det landet värden befinner sig. Genom att registrera er hos oss så godkänner ni våra villkor enligt ovan.

absoluteapartment.com

Absolute STAR

Search

 • Destination:
 • Females:
 • Males:
 • Children:

Vacationrentals.se

Make sure that you don't miss out on the latest events and the best places to dine by checking out Vacationrentals.se

Also make sure you get the Stockholm card if you plan to use the public transportation and visit a lot of museums. If you have any questions, please don't hesitate to contact us!

We love to travel!

Yes we truly love to travel, and we try to blog as often as we can to spread the word when we find something great that we want you to know about. We are more than happy to receive your tips and questions, just post them as a comment and we will sort it out for you.

Beautiful Stockholm!