Gästinformation Absolute STAR – Short Term Apartment Rental

Välkommen till Absolute STAR och vårt enkla automatiska bokningssystem

Vi är väldigt glada att du har valt att låta oss hitta ditt semesterboende. Vi gör vårt allra bästa för att göra alla våra kunder, gäster såväl som värdar så nöjda som vi kan och vi hoppas att du får en fantastisk semester!

Om du har några frågor som inte besvaras nedan så maila gärna till oss så hjälper vi er. info@absoluteapartment.com

Vårt system

Vårt bokningssystem är enkelt, automatiskt och ger dig direkt svar via email och SMS till din mobil.

 1. När gäster gör en en bokning från vår hemsida fyller de i sin kreditkortsinformation och vår bokningsavgift (20%) bokas upp på kortet. Det här kan enbart göras i Euro! Ett mail och ett SMS skapas nu automatiskt och går till värden.
 2. Värden svarar via wap om värdens telefon stödjer wap, eller via en länk som följer med mailet. Värdar har 13 timmar på sig att svara, om inte värden gör det så skickas ett automatiskt nej till gästen, bokningen avbokas och inga pengar debiteras gästens konto.
 3. Gästen får i sin tur värdens svar via email.
 4. När värden accepterar en bokning skickas ett bekräftelsemail (CONFIRMATION) ut till både värden och gästen där all viktig information finns med såsom ankomsttid, antal gäster, total summa, mailadresser och telefonnummer. För att göra en bokning måste gästen fylla i ett giltigt kreditkortsnummer som kommer belastas med 20 % av totalsumman då detta är vår bokningsavgift. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar men hålls bara tillfälligt på gästens konto tills värden accepterat bokning då kontot debiteras.

Vi råder alla våra gäster att ta kontakt med värdarna så snart som möjligt för att bekräfta alla detaljer om hur man tar sig till lägenheten, hur nyckeln överlämnas, hur mycket som ska betalas i lokal valuta i kontanter vid ankomst etc.

Objekt som är listade hos oss

Värdar har försett oss med, och är full ut ansvariga för, alla information som finns hos oss avseende deras objekt. Priser kan förändras när som helst utan föregående varning men kommer aldrig påverka summan på en bekräftad bokning. Alla avgifter är inkluderade i priserna. Check in/ check out är vanligtvis 13.30/10.00 men är individuellt för varje värd. Vänligen läs beskrivningen noggrant för att undvika missförstånd. Vi har gäster och värdar från hela världen, alla med olika preferenser, olika önskemål och vårt mål är att ha något för alla.

Våra skyldigheter

Först och främst så ser vi till att bokningsprocessen går smidigt och korrekt. Vi använder betalsystemet DIBS vilket är ett av de största och säkraste betalsystemen i Europa. DIBS har genomgått PCI certifiering för att du ska känna dig trygg med att den kortinformation du anger är säker.

Dina skyldigheter

 • Ta kontakt med värden senast 4 dagar innan ankomst för att bestämma mötesplats
 • Ha den kvarvarande summan redo i kontanter vid ankomst om inget annat har överenskommits med värden. Vänligen notera att vissa värdar enbart accepterar betalning i landets valuta.
 • Respektera värdens regler för deras objekt och ta hand om det som om det vore ditt egna.
 • Om du av någon anledning behöver avboka måste du omedelbart kontakta värden. Vänligen notera att värdens avbokningsregler gäller. Bokningsavgiften är förfallen i sin helhet vid avbokning, oavsett anledning.
 • Som gäst är du fullt ut ansvarig för skador olyckor och din personliga egendom under din vistelse i värdens lägenhet.

Vi rekommenderar dig att ha heltäckande reseförsäkring.

Ansvarsbegränsning

Vänligen notera att Absolute STAR enbart agerar som mellanhand mellan gästen och värden. Det här betyder att värden har fullt ansvar för hela hyresprocessen och att hyresavtalet är mellan värden och gästen. Värden är alltid fullt ut ansvarig för att beskrivningen av objektet är korrekt. Genom att göra en bokning via oss så godkänner ni våra villkor enligt ovan.

absoluteapartment.com

Absolute STAR

Search

 • Destination:
 • Females:
 • Males:
 • Children:

Vacationrentals.se

Make sure that you don't miss out on the latest events and the best places to dine by checking out Vacationrentals.se

Also make sure you get the Stockholm card if you plan to use the public transportation and visit a lot of museums. If you have any questions, please don't hesitate to contact us!

We love to travel!

Yes we truly love to travel, and we try to blog as often as we can to spread the word when we find something great that we want you to know about. We are more than happy to receive your tips and questions, just post them as a comment and we will sort it out for you.

Beautiful Stockholm!